Szegedi
Vízmű Zrt.
Telefon
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Email
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
POI
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Vízmérőállás bejelentés

Tisztelt Ügyfelünk!

Üdvözöljük a Szegedi Vízmű Zrt. e-ügyfélszolgálatának mérőállás bejelentő oldalán!

Tájékoztatjuk, hogy kizárólag számlázási időszakon belül bejelentett mérőállását rögzítjük rendszerünkben. Kérjük, adja meg felhasználási hely azonosítóját az alábbi mezőben:

A felhasználási hely azonosító számlája jobb felső részén található, egy betűből és nyolc számjegyből álló adat. (pl.: E12345678)

*Kötelező kitölteni

A felhasználási helyére vonatkozó vízmérő állás bejelentés időszakát 2013. július 1. napját követően kiállított vízdíjszámláján ellenőrizheti, vagy a fenti mezőbe írt felhasználási hely azonosító segítségével tájékozódhat a mérőállás bejelentés és leolvasás aktuális időszakáról.

Éves gyakoriságú leolvasás

Kiskertes felhasználók esetében a vízmérők leolvasása minden év október elején történik. Kérjük, vízmérő állását ennek megfelelően október 1. és október 20. között szíveskedjék bejelenteni.

Éves gyakoriságú leolvasás esetén részszámla kiállítására kerülhet sor, amennyiben tájékoztatást kapunk a vízmérő(k) állásáról. Kérjük, ez esetben keresse Ügyfélszolgálati Irodánkat telefonon (62/55-88-55), vagy jelentse mérőállását az ugyfel@szegedivizmu.hu e-mail címen.